Compact Home/Saunasell OÜ kontoriruumid

Compact Home/Saunasell OÜ kontoriruumid

Töö aeg: 2024

Hoone tüüp: Avalikud ruumid

Tellija: SAUNASELL OÜ

Vana tehasehoone kasutuna seisnud teise korruse osasse otsustati sisustada tootmise kontoriruumid. Tühjad ruumid ehitati täielikult ümber ning valmis õhurikas kontor, mis sai loodud mõeldes funktsionaalsusele ja ajatule stiilile. Tumedad toonid loovad elegantse ja hubase atmosfääri. Kollakasrohelised aktsendid lisavad ruumile värskust ja energiat, pakkudes meeldivat kontrasti tumedate pindadega. Puit on interjööris keskne element, olles esindatud seinte- ja laepindadel kui ka mööblis. Puitribistuse lisafunktsioon on ruumiakustika parandamine. Ruumide soojades toonides valgustus, rõhutab puidu loomulikku ilu ja loob meeldiva tööõhkkonna.  

Ehitaja: BuildEST OÜ
Valgustid: Moodne Valgustus AS 
Köögimööbel: Köögimaailm AS
Konverentsilaud: Avi Puutöökoda OÜ
Mööbel: Aderico Projekt OÜ ja teised tarnijad
Põrandakatted: Floorin AS 
Keraamilised plaadid: Plaadipunkt AS 
Sanitaartehnika: Tet-ko OÜ 
Fotod: Tiina Tuul


0